Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kallion Kirjanpito Oy on palvellut yrityksiä Helsingin Kalliossa jo reilun 30 vuoden ajan.

Kolmannessa polvessa palveleva perheyritys on koko toimintansa ajan pyrkinyt toimimaan asiakaslähtöisesti ja tukemaan asiakkaidensa tarpeita taloushallinnon osalta. Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti eri toimialojen pienyrittäjistä.

Etsimme nyt joukkoomme vahvistusta; kirjanpitäjää. Työtehtäviin kuuluu itsenäinen kirjanpito, palkanlaskenta, veroilmoitukset, tilinpäätökset, asiakasneuvonta sekä kaikki muut pienen toimiston monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät.

Etsimme tilitoimiston työkokemusta omaavaa kirjanpitäjää tai vaihtoehtoisesti taloushallinnon alalle innokkaasti haluavaa uutta tulokasta. Tärkeintä meille on, että olet hyvä tyyppi!

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen: t.jaronen@kolumbus.fi

Web-osoite: http://kallionkirjanpito.fi Työnantaja: Kallion Kirjanpito Oy Sijainti: Fleminginkatu 8, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Teemu Jaronen 0400-890165 t.jaronen@kolumbus.fi Hakemukset: Ensisijaisesti osoitteeseen t.jaronen@kolumbus.fi Paperiset hakemukset: Kallion Kirjanpito Oy Fleminginkatu 8 00530 Helsinki Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Fleminginkatu 8, 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Kallion Kirjanpito Oy Y-tunnus 0427823-7 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

112 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

13 000 € 317 %

Liikevoitto-%

12 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kallion Kirjanpito Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Fleminginkatu 8, 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa