Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kalliolan Kannatusyhdistys ry on perustamassa yhteistyössä Nurmijärven kunnan ja ELY-keskuksen kanssa alaikäisille oleskeluluvan saaneille perheryhmäkodin Nukariin. Toiminta alkaa 1.11.2016. Perheryhmäkoti sijaitsee osoitteessa Vantalantie 86, 05450 Nukari. Kalliolan kannatusyhdistys ry. on osa Kalliolan Setlementtiä, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö. Edellytämme hakijoilta arvoihimme sitoutumista. Haemme Vantalan perheryhmäkotiin vastaavaa ohjaajaa Perheryhmäkoti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Nurmijärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kalliolan Kannatusyhdistys ry Y-tunnus 0116577-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kalliolan Kannatusyhdistys ry. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus