Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kalliolan kannatusyhdistys ry on osa Kalliolan Setlementtiä, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö. Toiminnassamme korostuvat erilaisuuden hyväksyminen, luottamus ihmisen ja yhteisön voimavaroihin, tasa-arvoisuus sekä yksilön oikeuksien kunnioittaminen. Edellytämme näihin arvoihimme sitoutumista. Mäkirinteen nuorisokoti tarjoaa yhteisöllistä kuntouttavaa sijaishuoltoa 13-17 -vuotiaille päihteillä, sosiaalisilla ja psyykkisillä oireilla oirehtiville nuorille. Nuorisokoti on seitsemän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Hausjärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kalliolan Kannatusyhdistys ry Y-tunnus 0116577-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kalliolan Kannatusyhdistys ry. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hausjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus