Duunitori suosittelee
Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Poriin KALANKÄSITTELIJÄÄ Työtehtävät sisältävät mm. kalan filerointia ja tuoreen kalan käsittelyä. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta kalankäsittelystä ja rehtiä työotetta. (Kalan filerointitaito ei ole pakollinen) Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen CV:si/ansioluettelosi sekä alustava palkkatoiveesi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lavia maa-, metsä- ja kalatalouden työt Luvia maa-, metsä- ja kalatalouden työt Merikarvia maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nakkila maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pomarkku maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pori maa-, metsä- ja kalatalouden työt Siikainen maa-, metsä- ja kalatalouden työt Ulvila maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lavia Luvia Merikarvia Nakkila Pomarkku Pori Siikainen Ulvila .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalankäsittelijä, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa