Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme Poriin
KALANKÄSITTELIJÄÄ
Työtehtävät sisältävät mm. kalan filerointia ja tuoreen kalan käsittelyä. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta kalankäsittelystä ja rehtiä työotetta. (Kalan filerointitaito ei ole pakollinen)
Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen CV:si/ansioluettelosi sekä alustava palkkatoiveesi.

Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 28007, Pori, Suomi Yhteystiedot: Eveliina Tayfur, eveliina.tayfur@rtkpalvelu.fi, 0444124622 Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2559#form_start Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28007, Pori, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalankäsittelijä, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa 28007, Pori, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa