Duunitori suosittelee
Haemme tuotantotyöntekijöitä Helsinkiin!

Adecco Finland

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Painting Manager OL3 Site

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Poriin KALANKÄSITTELIJÄÄ Työtehtävät sisältävät mm. kalan filerointia ja tuoreen kalan käsittelyä. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta kalankäsittelystä ja rehtiä työotetta. (Kalan filerointitaito ei ole pakollinen) Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen CV:si/ansioluettelosi sekä alustava palkkatoiveesi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lavia maa-, metsä- ja kalatalouden työt Luvia maa-, metsä- ja kalatalouden työt Merikarvia maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nakkila maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pomarkku maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pori maa-, metsä- ja kalatalouden työt Siikainen maa-, metsä- ja kalatalouden työt Ulvila maa-, metsä- ja kalatalouden työt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalankäsittelijä, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus