Duunitori suosittelee
Lead Developer

Avarea

Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kalankäsittelijää / fileoijaa Poriin. Työnkuva on pääasiassa kalanfileointia mutta myös mahdollisesti muita kalankäsittelyyn liittyviä tehtäviä. Hakijalta odotamme vankkaa kokemusta vastaavasta tehtävästä, alan koulutus katsotaan myös eduksi. Sinulla tulee olla hygieniapassi ja tehtävään valitun tulee toimittaa salmonellatodistus. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, reipas ja ahkera jättäen jälkeesi laadukasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pori maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalankäsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Pori Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa