Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kalankäsittelijää / fileoijaa Poriin. Työnkuva on pääasiassa kalanfileointia mutta myös mahdollisesti muita kalankäsittelyyn liittyviä tehtäviä. Hakijalta odotamme vankkaa kokemusta vastaavasta tehtävästä, alan koulutus katsotaan myös eduksi. Sinulla tulee olla hygieniapassi ja tehtävään valitun tulee toimittaa salmonellatodistus. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, reipas ja ahkera jättäen jälkeesi laadukasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pori maa-, metsä- ja kalatalouden työt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalankäsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Pori Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus