Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme kalankäsittelyyn fileoitsijaa. Työ voi sisältää myös muuta kalankäsittelyä sekä pakkaamista.

Eduksi katsotaan jos olet käsitellyt kalaa aiemmin. Jos olet käsitellyt kalaa esimerkiksi kaupassa, ammattikeittiössä, kalakasvattamoilla tai vaikka harrastuksesi parissa niin voit olla juuri etsimämme henkilö.

Työ on vuokratyösuhde, joka alkaa heti sopivan löydyttyä. Työ kestää arviolta vuoden 2016 loppuu asti.

Tiedot itsestäsi voit lähettää meille täyttämällä työhakemus osoitteessa www.hrsata.fi/avoimet-tyopaikat

----------------------------------------------------------------------------------
Partners Help Satakunta Oy / HR Sata Henkilöstötalo on Satakunnassa toimiva yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yrityksille ja työnhakijoille. Pääasialliset palvelutuotteemme ovat rekrytointi, henkilöstön vuokraus sekä ulkoistamispalvelu. Vastuullisena toimijana noudatamme työnmarkkinoita säätelevää lainsäädäntöä ja asetuksia. Maksamme työntekijöille vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Huolehdimme myös asiakasyritystemme työnantajakuvasta eri toimeksiantojen yhteydessä.

Web-osoite: http://www.hrsata.fi Työnantaja: HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy Sijainti: 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan löydyttyä syys-lokakuussa Yhteystiedot: Mikko Virtanen, puh. 044 3723200, mikko.virtanen@hrsata.fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28100 PORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalankäsittelijä, fileoitsija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori , osoitteessa 28100 PORI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa