Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kalajoen kaupungissa julistetaan haettavaksi 20.10.2016 klo 15 mennessä RUOKAPALVELUPÄÄLLIKÖN VIRKA Ruokapalvelupäällikkö vastaa kaupungin ruokapalveluorganisaation kehittämisestä ja ruokapalvelujen järjestämisestä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa suoritettu tehtävään soveltuva tutkinto tai muu virkaan soveltuva opistotasoinen tutkinto sekä riittävä työkokemus toimialalta ja johtamisesta. Odotamme sinulta vahvaa näkemystä nykypäivän julkisesta ruokapalvelusta sekä kykyä ja ammattitaitoa kehittää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kalajoki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kalajoki päällikkötason positiot Kalajoki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät päällikkötason positiot Kalajoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kalajoen kaupunki Y-tunnus 0185924-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kalajoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa