Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kalajoen kaupungissa julistetaan haettavaksi 20.10.2016 klo 15 mennessä RUOKAPALVELUPÄÄLLIKÖN VIRKA Ruokapalvelupäällikkö vastaa kaupungin ruokapalveluorganisaation kehittämisestä ja ruokapalvelujen järjestämisestä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa suoritettu tehtävään soveltuva tutkinto tai muu virkaan soveltuva opistotasoinen tutkinto sekä riittävä työkokemus toimialalta ja johtamisesta. Odotamme sinulta vahvaa näkemystä nykypäivän julkisesta ruokapalvelusta sekä kykyä ja ammattitaitoa kehittää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kalajoki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kalajoki päällikkötason positiot Kalajoki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kalajoen kaupunki Y-tunnus 0185924-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kalajoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus