Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kalajoen kaupungissa julistetaan haettavaksi 20.10.2016 klo 15 mennessä RUOKAPALVELUPÄÄLLIKÖN VIRKA Ruokapalvelupäällikkö vastaa kaupungin ruokapalveluorganisaation kehittämisestä ja ruokapalvelujen järjestämisestä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa suoritettu tehtävään soveltuva tutkinto tai muu virkaan soveltuva opistotasoinen tutkinto sekä riittävä työkokemus toimialalta ja johtamisesta. Odotamme sinulta vahvaa näkemystä nykypäivän julkisesta ruokapalvelusta sekä kykyä ja ammattitaitoa kehittää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kalajoki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kalajoki päällikkötason positiot Kalajoki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kalajoen kaupunki Y-tunnus 0185924-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kalajoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus