Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan kehittämään Kalajokea vieläkin paremmaksi paikaksi asua ja yrittää.

Haemme kaavoitustiimiimme vahvistukseksi

KAAVASUUNNITTELIJAA

Kaavasuunnittelija työskentelee osana kaavoituspäällikön johtamaa 11 hengen maankäyttöpalveluiden yksikköä. Kalajoen kaupungin maankäyttöpalvelut myy mittaus-, paikkatieto- ja aluearkkitehtipalvelua lähikuntiin. Aktiivisen kaavoitusotteen lisäksi Kalajoella on kumppanuussopimuksia arvostettujen suunnittelutoimistojen kanssa. Kaavasuunnittelijan keskeisimmät työtehtävät tulevat olemaan asemakaavojen laatiminen sekä muut maankäytön suunnitteluun liittyvät tehtävät ja rakentamisen ohjaus (mm. rakennustapaohjeet).

Kelpoisuusvaatimuksena kaavasuunnittelijan tehtävään on arkkitehti- tai DI-yo, amk-insinööri, suunnittelumaantieteen maisteri, ympäristösuunnittelija (AMK) tai muu maankäyttö- ja rakennusasetuksen mukainen kaavan laatijan pätevyys.

Arvostamme dynaamista työskentelytapaa, aktiivista ja aikaansaavaa kehittämisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus matkailu- ja tuulivoima-alueiden kaavoituksesta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät teknisten sopimuksen mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista on siihen valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tee hakemuksesi sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 27.10.2016 klo 15.00.

Web-osoite: http://www.kalajoki.fi Työnantaja: Kalajoen kaupunki Sijainti: Kalajoentie 5, 85100 KALAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa kaavoituspäällikkö Mikko Alin 044 4691 225, sähköposti: mikko.alin@kalajoki.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalajoentie 5, 85100 KALAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Kalajoen kaupunki Y-tunnus 0185924-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaavasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kalajoen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kalajoki , osoitteessa Kalajoentie 5, 85100 KALAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa