Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Korkein hallinto-oikeus (KHO) käyttää ylintä tuomiovaltaa hallintolainkäyttöasioissa ja käsittelee monenlaisia asioita lastensuojelusta ympäristöasioihin ja julkisuuskysymyksistä ja kilpailuasioista kansainväliseen verotukseen. Suurin osa korkeimmassa hallinto-oikeudessa ratkaistavista asioista tulee valituksina muista hallintotuomioistuimista.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016
Työaikamuoto: Virastotyöaika, liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 3
Hakuaika päättyy: 25.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Jaostosihteeri toimii lainkäyttöasioissa sihteerinä korkeimman hallinto-oikeuden jaostotoimistossa. Tehtäviin kuuluu ulosmenevien asioiden jälkitoimet (ns. ekspediointi), istuntolistojen laatiminen, lainkäyttöasioiden valmistelua ja muuta esittelijöiden avustamista, tekstinkäsittelytehtäviä sekä muita erikseen määrättyjä tehtäviä. Jaostosihteeri käyttää Romeo- ja Stato-järjestelmiä.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Jaostosihteerin kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisemmalla toiminnalla osoitettu taito ja kyky, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää (korkeimman hallinto-oikeuden työjärjestys 31 § 2 mom. 3 kohta).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää hyviä tekstinkäsittely- ja ICT-taitoja sekä suomen tai ruotsin kielen hyvää kirjallista taitoa. Arvostamme yhteistyökykyä, vastuullisuutta ja täsmällisyyttä sekä myönteistä asennetta toiminnan kehittämistä kohtaan. Laajempi kielitaito ja käytännön kokemuksella saavutettu perehtyneisyys vastaaviin tehtäviin tuomioistuimessa luetaan eduksi.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Voit hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Korkeimman hallinto-oikeuden kirjaamo
PL 180
00131 Helsinki


Virka voidaan täyttää aluksi kuuden kuukauden koeajalla.

Palkkauksen peruste:
Tällä hetkellä kaksi tehtävistä on sijoitettu vaativuustasolle Y8 ja yksi tehtävä on sijoitettu vaativuustasolle Y6. Vaativuustason Y8 palkka on 1 860,91 euroa kuukaudessa ja vaativuustason Y6 palkka on 1 706,89 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa ja kokemusosaa.
Työnantaja: Korkein hallinto-oikeus Työajat: virastotyöaika, liukuva työaika Yhteystiedot: Antti Huotari
Ma. apulaiskansliapäällikkö
Puhelin: 029 56 40295
Sähköposti: antti.huotari@oikeus.fi

Päivi Koivurova
Vastaava jaostosihteeri
Puhelin: 029 56 40336
Sähköposti: paivi.koivurova@oikeus.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=38c22048-f605-4868-898e-6575c6058162 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaksi jaostosihteeriä (Y8) ja yksi jaostosihteeri (Y6), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Korkein hallinto-oikeus. Kyseessä on virastotyöaika, liukuva työaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa