Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, tieliikenteen taitaja sekä positiivisesti periksiantamaton persoona ? Hyvä, etsimme juuri sinua !
Kajon Oy on vuonna 1997 perustettu, Suomen suurin henkilöliikenteeseen erikoistunut yhtiö. Toimintamme ydin on tarjota ensiluokkaista kuljetuspalvelua kaikille asiakkaillemme yksityishenkilöistä julkishallintoon ja matkatoimistoista kuntasektoriin. Työntekijämme ovat motivoituneita alansa ammattilaisia ja yrityksemme tärkein voimavara.
Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Kalustona käytämme alan parhaita ajoneuvoja (VW, Mercedes-Benz) joiden varustelu toteutetaan kotimaisin voimin mm. Carsportin koritehtaan toimesta. Meiltä saat perehdytyksen, työvaatetuksen sekä monipuolisen ajotarjonnan laajan asiakaskuntamme kautta. Yrityksemme arvoihin kuuluu tärkeänä osana henkilökuntamme viihtyvyys ja Kajon FC virkistysseuramme järjestääkin vuosittain useita erilaisia tapahtumia, joissa koko henkilöstömme pääsee viihtymään ja rentoutumaan yhdessä.
Etsimme niin koko- kuin osa-aikaisia alan osaajia, joten älä epäröi hakemuksen kanssa. Tarjoamme töitä kaikkina vuoronkaudenaikoina vuoden ympäri, joten työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille, oman toimen ohella tehtäväksi tai eläkepäivien ratoksi.
Liity iloiseen siniseen joukkoomme mukaan ja laita hakemus nettisivujemme kautta www.kajon.fi/tyopaikat

Toimintamme laajentuessa haemme paikkakunnalle: HELSINKI

PIENOISLINJA-AUTON KULJETTAJAA

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Itsenäisen työympäristön
- Mahdollisuuden kouluttautua kuljetusalan huippuosaajaksi
- Hyvin johdetun organisaation
- Kajonin henkilöstöedut virkistystoiminnasta sähköisiin järjestelmiimme

Toivomme sinulta:
- Reipasta ja aitoa asiakaspalvelun otetta
- Taitoa kohdata ja käsitellä erilaisia asiakasryhmiä
- Sujuvaa ajoneuvon hallintaa
- Sopeutumiskykyä vuorotyöhön
- Oma-aloitteisuutta
- Hyvää suomen kielen hallintaa
- D1-/D-ajolupaa ammattipätevyydellä

Lisäpisteitä seuraavista:
- Muu kielitaito (Ruotsi, Saksa, Venäjä jne.)
- Vahva paikallistuntemus, esimerkiksi taksinkuljettajan ammattipätevyyden kautta hankittuna

Työt alkavat heti sopivan kuljettajan löydyttyä.

Web-osoite: http://kajon.fi Työnantaja: Kajon Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Mika Laakso - 050 439 8120 - rekry@kajon.fi Hakemukset: http://kajon.fi/fi/tyopaikat/tyohakemus/ Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi kajon Y-tunnus 1701534-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pienoislinja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kajon Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa