Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tehtävä alkaa 4.1.2017 ja päättyy 3.6.2017.

Opetustehtäviin sisältyy:
Ruotsin kielen (256 tuntia), äidinkielen (64 tuntia) ja suomi vieraana kielenä (25 tuntia) opetusta ammatilliseen perustutkintoon sisältyvien yhteisten tutkinnon osien opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.

Edellytämme:
Soveltuvaa alan tutkintoa ja pedagogista pätevyyttä.

Arvostamme:
Kokemusta ammatillisen koulutuksen opettajana toimimisesta, ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja opetuksen innovatiiviseen suunnitteluun. Työkokemus ja yrityselämän tuntemus alan tehtävissä sekä hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot luetaan eduksi.

Muut tiedot:
Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta lomautetut ja irtisanotut mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Web-osoite: http://www.kajaani.fi Työnantaja: Kajaanin kaupunki Sijainti: Apajatie 1, 93600 KUUSAMO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 04.01.2017 Yhteystiedot: Koulutusjohtaja Anne Koski-Heikkinen, 044 4975001, sähköposti: anne.koski-heikkinen@kao.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Apajatie 1, 93600 KUUSAMO

Yritystiedot

Toiminimi Kajaanin kaupunki Y-tunnus 0214958-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruotsin- ja äidinkielen tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kajaanin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo , osoitteessa Apajatie 1, 93600 KUUSAMO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa