Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä alkaa 4.1.2017 ja päättyy 3.6.2017. Opetustehtäviin sisältyy: Ruotsin kielen (256 tuntia), äidinkielen (64 tuntia) ja suomi vieraana kielenä (25 tuntia) opetusta ammatilliseen perustutkintoon sisältyvien yhteisten tutkinnon osien opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti. Edellytämme: Soveltuvaa alan tutkintoa ja pedagogista pätevyyttä. Arvostamme: Kokemusta ammatillisen koulutuksen opettajana toimimisesta, ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kuusamo opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kajaanin kaupunki Y-tunnus 0214958-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruotsin- ja äidinkielen tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kajaanin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus