Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lupasihteerin tehtäviin kuuluu rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojelu tulosyksikön asiakaspalveluun, lupakäsittelyyn ja sähköiseen arkistointiin liittyviä tehtäviä. Toimeen kuuluu myös tulosyksikön talouteen ja laskutukseen liittyviä tehtäviä sekä vastata kunnan asuntosihteerille kuuluvista, lähinnä neuvontatehtävistä. Lupasihteerin toimen kelpoisuutena on tehtävään soveltuva kaupallinen ja /tai muu haettavaan toimeen soveltuva koulutus. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, tarkka, yhteistyökykyinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kajaani hallinto, yleiset toimistotyöt Kajaani .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kajaanin kaupunki Y-tunnus 0214958-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lupasihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kajaanin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa