Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lupasihteerin tehtäviin kuuluu rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojelu tulosyksikön asiakaspalveluun, lupakäsittelyyn ja sähköiseen arkistointiin liittyviä tehtäviä. Toimeen kuuluu myös tulosyksikön talouteen ja laskutukseen liittyviä tehtäviä sekä vastata kunnan asuntosihteerille kuuluvista, lähinnä neuvontatehtävistä. Lupasihteerin toimen kelpoisuutena on tehtävään soveltuva kaupallinen ja /tai muu haettavaan toimeen soveltuva koulutus. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, tarkka, yhteistyökykyinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kajaani hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kajaanin kaupunki Y-tunnus 0214958-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lupasihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kajaanin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus