Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lupasihteerin tehtäviin kuuluu rakennusvalvonta- ja ympäristönsuojelu tulosyksikön asiakaspalveluun, lupakäsittelyyn ja sähköiseen arkistointiin liittyviä tehtäviä. Toimeen kuuluu myös tulosyksikön talouteen ja laskutukseen liittyviä tehtäviä sekä vastata kunnan asuntosihteerille kuuluvista, lähinnä neuvontatehtävistä. Lupasihteerin toimen kelpoisuutena on tehtävään soveltuva kaupallinen ja /tai muu haettavaan toimeen soveltuva koulutus. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, tarkka, yhteistyökykyinen ja joustava. Lisäksi arvostamme alan aikaisempaa työkokemusta ja hyviä atk-taitoja.

Web-osoite: http://www.kajaani.fi Työnantaja: Kajaanin kaupunki Sijainti: Pohjolankatu 13, 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, Vuoden 2017 alussa Yhteystiedot: Lisätietoja toimesta antavat rakennustarkastaja Hannu Leskinen, puh. 044-710 0243, s-posti hannu.leskinen@kajaani.fi tai lupasihteeri Marjatta Soldatkin, puh. 044-421 4030, s-posti marjatta.soldatkin@kajaani.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAJ-04-5-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Kajaanin kaupunki Y-tunnus 0214958-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lupasihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kajaanin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani , osoitteessa Pohjolankatu 13, 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa