Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kajaanin Huoltokeskus Oy on aito kainuulainen kiinteistöhuoltoalan yritys. Haemme työhön vastuuntuntoista kiinteistönhoitajaa / ulkoalueidenhoitajaa. Työ vaatii oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta. Työhön sisältyy sekä käsin että koneella tehtävää työtä. Työ on kiinteistöjen ulkoalueiden hoitotyötä vuodenaikojen mukaisesti. B-ajokortti on välttämätön, C-ajokortti katsotaan eduksi. Suomen kielen taito välttämätön. Edellytämme 1 - 5 vuoden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Kajaani kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kajaani isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kajaanin Huoltokeskus Oy Y-tunnus 0498394-8 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut KAJAANIN HUOLTOKESKUS OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus