Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Peligrafiikan lehtori 1.1.2017 alkaen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kajaanin ammattikorkeakoulun peliala on valtakunnan vetovoimaisin alan ammattikorkeakoulututkintoon johtava opetuskokonaisuus. Graafinen osaaminen, animaatiot, mallintaminen ja visualisointi ovat yksi osa opetusohjelmaamme, johon kaipaamme nyt vahvistuksia ja etsimme alan tuntiopettajaa.Opetettavia opintojaksoja tulevat olemaan 2D animaatioon ja visuaaliseen suunnitteluun ja 3D mallintamiseen ja vektorigrafiikkaan liittyviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kajaani opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kajaanin ammattikorkeakoulu Y-tunnus 0214958-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peligrafiikan lehtori, AMK, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus