Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lampivaaran Ametistikaivos sijaitsee tunturin laella keskellä lumierämaata. Siellä vierailee talvikaudella lähes 10000 monikansallista matkailijaa. Maisemakonttoriimme voit tutustua www.ametistikaivos.fi ja www.facebook.fi/Ametistikaivos Haemme talvikaudeksi 2016 -2017 reipasta, esiintymistaitoista ja sosiaalista ulkoilmassa viihtyvää henkilöä opastus- ja kuljetustehtävään. Opastustyö on vuorovaikutteista ametistin tarinan kertomista vähintään suomeksi ja englanniksi, asiakkaiden avustamista ametistien kaivamisessa ja tuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Sodankylä matkailualan asiakaspalvelu Sodankylä kuljetus, logistiikka ja liikenne matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaivosyhtiö Arctic Ametisti Oy Y-tunnus 0251440-0 Toimiala Muualla luokittelematon kaivostoiminta ja louhinta Rinnakkaistoiminimet The Arctic Institute of Advancing Tradition, Luoston Kristalliakatemia, The Crystal Academy of Luosto, Kehittyvän Perinteen Arktinen Instituutti, Pieni Kaivoskauppa Arctic Amethyst, The Little Mine Shop Arctic Amethyst, Lapin Ametisti, Luoston Ametisti, Luoston Ametistikaivos

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opas / Pendolinon kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kaivosyhtiö Arctic Ametisti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Sodankylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus