Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lampivaaran Ametistikaivos sijaitsee tunturin laella keskellä lumierämaata. Siellä vierailee talvikaudella lähes 10000 monikansallista matkailijaa. Maisemakonttoriimme voit tutustua www.ametistikaivos.fi ja www.facebook.fi/Ametistikaivos Haemme talvikaudeksi 2016 -2017 reipasta, esiintymistaitoista ja sosiaalista ulkoilmassa viihtyvää henkilöä opastus- ja kuljetustehtävään. Opastustyö on vuorovaikutteista ametistin tarinan kertomista vähintään suomeksi ja englanniksi, asiakkaiden avustamista ametistien kaivamisessa ja tuotteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Sodankylä matkailualan asiakaspalvelu Sodankylä matkailualan asiakaspalvelu Sodankylä kuljetus, logistiikka ja liikenne matkailualan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu Sodankylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaivosyhtiö Arctic Ametisti Oy Y-tunnus 0251440-0 Toimiala Muualla luokittelematon kaivostoiminta ja louhinta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opas / Pendolinon kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kaivosyhtiö Arctic Ametisti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99555 - Sodankylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus