Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrittäjähenkinen, kaivostoimintaa tunteva DI, geofyysikko, insinööri, teknikko, geologi, tms. reipas nuori tai vanhempi, mies tai nainen. Surpac-osaaminen on iso plussa, muukin ohjelmointiosaaminen hyödyllistä. Samoin kokemus avolouhosten räjäytyssuunnittelusta. Kehitämme räjäytysmallinnusta avolouhoksille. Tarjolla mahdollinen osakkuus startup-firmassa. Se käynnistyy 2017. Kun asiakas-kaivos on saatu varmistumaan referessiemme myötä systeemimme hyödyllisyydestä, alkaa työ kaivosten tukena. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki kaivos- ja metallialan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivosinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kai Lähteenmäki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus