Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrittäjähenkinen, kaivostoimintaa tunteva DI, geofyysikko, insinööri, teknikko, geologi, tms. reipas nuori tai vanhempi, mies tai nainen. Surpac-osaaminen on iso plussa, muukin ohjelmointiosaaminen hyödyllistä. Samoin kokemus avolouhosten räjäytyssuunnittelusta. Kehitämme räjäytysmallinnusta avolouhoksille. Tarjolla mahdollinen osakkuus startup-firmassa. Se käynnistyy 2017. Kun asiakas-kaivos on saatu varmistumaan referessiemme myötä systeemimme hyödyllisyydestä, alkaa työ kaivosten tukena. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki kaivos- ja metallialan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivosinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kai Lähteenmäki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus