Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suoritamme erilaisia maansiirtoalan- sekä nosto- ja rahtitöitä. Toteutamme työt asiakkaan toiveiden mukaisesti hankinnoista työn valmistumiseen saakka tai sovitun mukaisesti. Haemme joukkomme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa. Teemme laaja-alaisestai erilaisia työkohteita, jotka ovat noin 100 km:n säteellä Haapavedeltä. Edellytämme sinulta itsenäistä työotetta, omatoimisuutta ja turvallisuusasioiden huomioimista. Lisäksi - työturvakortti - tieturvakortti 1 - ensiapukortti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Haapavesi raskaan kaluston käyttö Haapavesi kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö Haapavesi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaivinkonetyöt Hannu Jantunen Oy Y-tunnus 0967757-9 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Kaivinkonetyöt Hannu Jantunen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 86600 - Haapavesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus