Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

RenttneR Oy on ammattitaitoinen, laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut henkilöstötalo. Laaja verkostomme, kattava kokemus sekä intohimoinen suhteemme alaan takaavat työmme laadun ja parhaat mahdolliset tulokset.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista E-ajokortin omaavaa KAIVINKONEENKULJETTAJAA. Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella.

Hakijalta odotamme:
- Muutaman vuoden työkokemusta alan töistä
- E-ajo- ja tieturvakorttia
- Kokemusta lavetin kuljettamisesta ja käytöstä
- Joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta pätevällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Mikäli olet etsimämme alan ammattilainen, hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa: www.renttner.fi tai laita se osoitteeseen: asiakaspalvelu@renttner.fi Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.renttner.fi Työnantaja: RenttneR Oy Sijainti: 33330 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh: 040 027 6547, asiakaspalvelu@renttner.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33330 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut RenttneR Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33330 - Tampere , osoitteessa 33330 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa