Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa, vakituiseen työhön. Työkohteet ovat pääasiassa Porvoossa. Työ vaatii, että olet oma-aloitteinen, ahkera, luotettava ja yhteistyökykyinen. On eduksi : - että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä työturva 1 - osaat käyttää myös muita kaivinkoneita ja traktoreita Myös yrittäjinä toimivat voivat tulla kysymykseen. Yrityksen kotisivut www.gmi.fi Paikka täytetään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Porvoo raskaan kaluston käyttö Porvoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö Porvoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Oy Green Machine Infra Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Borgå .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa