Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme vahvan kokemuksen omaavaa, täysin suomenkielen taitoista kaivinkoneen kuljettajaa.

Työ tapahtuu pääasiassa traktorikaivurilla mutta työssä on tarpeen myös jalkautuminen tekemään muita tarvittavia töitä työmaalla.

Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, siksi odotamme sinulla olevan yli viiden vuoden kokemuksen alalta. Työssä tarvitaan lisäksi työturvakortti.

Web-osoite: http://www.tr-kaivuu.fi Työnantaja: Tmi TR-Kaivuu / Timo Rantanen Sijainti: Talolantie 437, 12600 LÄYLIÄINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Rantanen, 0405828994, info@tr-kaivuu.fi Hakemukset: info@tr-kaivuu.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Talolantie 437, 12600 LÄYLIÄINEN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi TR-Kaivuu / Timo Rantanen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loppi , osoitteessa Talolantie 437, 12600 LÄYLIÄINEN .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa