Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyritykseemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Aluksi on vuokratyösuhde ja siitä vakinaistaminen asiakasyrityksen kirjoille.

Tehtäviisi kuuluu kaivinkoneenkuljettajan työt rakennustyömailla. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, kuvanluku- ja mittaustaitoa.

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työsuhteen, jossa töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin.

Mikäli koet olevasi etsimämme kaivinkoneenkuljettaja, täytä hakemus jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Web-osoite: http://www.innolink.fi/staff Työnantaja: Innolink Staff Oy Sijainti: 20780 KAARINA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: tuomas.kurki@innolink.fi Hakemukset: https://innolinkstaff.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=449 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20780 KAARINA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20780 - Kaarina , osoitteessa 20780 KAARINA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa