Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haetaan vahvan ammattitaidon omaavaa telakaivinkoneenkuljettajaa/maataloustyöntekijää vakituiseen, kokoaikaiseen, työsuhteeseen. Tehtävä painottuu kaivinkoneenkuljettamiseen, mutta sesonkiaikoina myös maataloustyöntekijän töitä.

Työnantaja: Liukkonen Pekka Sijainti: Joutsantie 1637, 52620 KUITULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkliön löydyttyä Yhteystiedot: Pekka Liukkonen, 0400 813 856, pekka.liuk@luukku.com Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joutsantie 1637, 52620 KUITULA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Liukkonen Pekka. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hirvensalmi , osoitteessa Joutsantie 1637, 52620 KUITULA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa