Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme kerroshoidon esimiestä hotellikohteeseen Kajaaniin. Toimit kerroshoitajien esimiehenä ja hoidat että siivoustyö sujuu kustannustehokkaasti ja jouhevasti. Toivomme hakijoilta sopivaa esimieskokemusta ja tai kokemusta. Sinulla on puhtaanapitoalan koulutus/esimieskoulutus tai vastaava pätevyys työn kautta hankittuna ja hygieniapassi. Myös alan koulutuksessa olevat otetaan huomioon. Hae paikkaa osoitteessa www.kairest.fi kohdassa ilmoittaudu työnhakijaksi. Töitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kajaani siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivousesimies/kerroshoito, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus