Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Haemme luotettavalle asiakkaallemme Helsinkiin monipuolisia ja reippaita ravintolatyöntekijöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Pätevällä tekijällä mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan listoille.

Tarjolla erinomainen mahdollisuus edetä uralla ja kehittyä ravintola-alan ammattilaiseksi isossa organisaatiossa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. salaattien teko, astiahuolto, kassan käyttö, linjaston hoito, aamiaisen valmistus yms.. Eli tehtävänkuva on hyvin monipuolinen.

Töitä tehdään pääsääntöisesti (ma-su) klo 5-19 välillä.

Edellytämme sinulta ravintola-alan koulutusta ja toivomme, että olet kerännyt jo jonkin verran alan työkokemusta. Tärkeintä kuitenkin on, että olet yhteistyökykyinen, luotettava ja joustava. Haluat kantaa vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi.

Hakijalta edellytämmme myös:

-Hygieniapassi
-Voimassa oleva salmonellatodistus
-Sujuvaa suomenkielen taitoa.

Jätä hakemus: (www.kairest.fi / ilmoittaudu työnhakijaksi) Liitä mukaan myös CV.

Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kairest Oy on valtakunnallinen henkilöstövuokrausta harjoittava yhtiö.

Olemme toimineet vuodesta 1991 lähtien palvelualoilla. Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin, autamme rekrytoinneissa sekä välitämme työntekijöitä eri pituisiin toimeksiantoihin.Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia hyvissä asiakasyrityksissämme.

Web-osoite: http://www.kairest.fi Työnantaja: Kairest Oy Sijainti: 00860 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätiedot arkisin klo 8-16 numeroista 0400 818239 / 0400 780280 sekä (tomi.backanda@kairest.fi) Hakemukset: http://www.kairest.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00860 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 184 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

213 000 € 31 %

Liikevoitto-%

7 % 40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00860 - Helsinki , osoitteessa 00860 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 49 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa