Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme luotettavalle asiakkaallemme Helsinkiin monipuolisia ja reippaita ravintolatyöntekijöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Pätevällä tekijällä mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan listoille. Tarjolla erinomainen mahdollisuus edetä uralla ja kehittyä ravintola-alan ammattilaiseksi isossa organisaatiossa. Työtehtäviisi kuuluu mm. salaattien teko, astiahuolto, kassan käyttö, linjaston hoito, aamiaisen valmistus yms.. Eli tehtävänkuva on hyvin monipuolinen. Töitä tehdään pääsääntöisesti (ma-su) klo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus