Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme hotellikohteeseen Asiakkaallemme; Ravintolapäällikkö, Ylläsjärvi Hakijoilta toivomme tehtävään sopivaa esimiestason työkokemusta ja hyvää sekä innovatiivista työotetta! Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä, joten otathan yhteyttä Kairest Oy; Markku Huttunen puh. 0400796311 Työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan. Käy täyttämässä hakemus osoitteessa; www.kairest.fi Kairest Oy on luotettava ja osaava henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kolari ravintola-alan asiakaspalvelu Kolari ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 58 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus