Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Muonioon Tarjoilijoita! Kokki Hotelli/matkailukeskus kohteeseen marraskuu 2016-toukokuu 2017 ehkä pidempäänkin. Tarjoilijalta vaaditaan monimuotoista tarjoilukokemusta ravintoloista sekä englanninkielen taitoa. Asuntomahdollisuus. Hakijalta edellytämme myös voimassaolevaa hygieniapassia. Täytä hakemus osoitteessa (www.kairest.fi). Hakemukseen " muonio kokki " Lisätietoja arkisin klo 8-16 numeroista 0400796311 Kairest Oy on luotettava ja osaava henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Muonio ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Muonio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 62 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus