Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uudelle asiakkaallemme Espooseen palveluvastaavia määräaikaisiin / kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhde kestää 26.5 2017 asti ja töitä tehdään (ma-pe) klo 7:20-15. Toivomme monipuolista kokemusta keittiötehtävistä, kokemus päiväkodeista katsotaan eduksi. Postiivinen työasenne, joustavuus sekä hyvät asiakaspalvelutaidot ovat sinulle ominaisia piirteitä. Olet lisäksi organisointikykyinen ja tarvittaessa valmis työskentelemään useammassa eri kohteessa. Palveluvastaava on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Espoo johto/koordinointi Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa