Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme uudelle asiakkaallemme Espooseen palveluvastaavia määräaikaisiin / kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhde kestää 26.5 2017 asti ja töitä tehdään (ma-pe) klo 7:20-15.

Toivomme monipuolista kokemusta keittiötehtävistä, kokemus päiväkodeista katsotaan eduksi.
Postiivinen työasenne, joustavuus sekä hyvät asiakaspalvelutaidot ovat sinulle ominaisia piirteitä. Olet lisäksi organisointikykyinen ja tarvittaessa valmis työskentelemään useammassa eri kohteessa.

Palveluvastaava on päiväkodin tai koulun keittiön yleensä ainoa työntekijä, toimipisteen ateriapalveluista, siisteydestä ja asiakaspalvelusta vastaava henkilö.

Tehtäviisi kuuluu mm. aamupalan ja välipalan valmistus, lounasruoan ja elintarvikkeiden tilaaminen, lämpimien ja kylmien lisukkeiden valmistus sekä astiahuolto, laitteiden ja keittiötilojen puhtaanpito.

Hakijalta edellytämmme myös:

-Hygieniapassi
-Voimassa oleva salmonellatodistus
-Vähintään tyydyttävää suomenkielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Jätä hakemus: (www.kairest.fi / ilmoittaudu työnhakijaksi) Liitäthän mukaan myös CV:n.

Kairest Oy on valtakunnallinen henkilöstövuokrausta harjoittava yhtiö.

Olemme toimineet vuodesta 1991 lähtien palvelualoilla. Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin, autamme rekrytoinneissa sekä välitämme työntekijöitä eri pituisiin toimeksiantoihin.Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia hyvissä asiakasyrityksissämme.

Web-osoite: http://www.kairest.fi Työnantaja: Kairest Oy Sijainti: 02770 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 10.10.2016, Tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jätä hakemus: (www.kairest.fi / ilmoittaudu työnhakijaksi) Liitä mukaan myös CV. Lisätiedot arkisin numeroista 0400 780280 / 044 7941413 sekä (tomi.backanda@kairest.fi) Hakemukset: http://www.kairest.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02770 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 184 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

213 000 € 31 %

Liikevoitto-%

7 % 40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo , osoitteessa 02770 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa