Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Porvooseen ammattitaitoista palvelutiskimyyjää, jolla on jo työkokemusta alalta ja tuotteet ovat sinulle tuttuja.

Vuoroja tarjolla iltapainotteisesti 3-4 per viikko. Pätevälle myyjälle töitä varmasti riittää.

Olet palvelutiskin moniosaaja, jolta luonnistuu niin tiskin purkaminen iltaisin, kuin tuotteiden esillelaitto aamuisin. Arvostamme myös lihan- ja kalankäsittelytaitoa sekä kokemusta asiakaspalvelusta / myyntityöstä. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja huumorintajua löytyy.

Oman auton käyttömahdollisuus sekä kokemus ruoanlaitosta katsotaan eduksi.

Hakijalla tulee olla hygieniapassi ja hyvä suomenkielentaito. (Ruotsin kielen hallinta plussaa). Luotettavalle ammattilaiselle luvassa reilusti tunteja ja vuoroja tarjolla heti, joten tartu tilaisuuteen.

Jätä hakemus osoitteessa (www.kairest.fi / ilmoittaudu työnhakijaksi). Liitä hakemukseen myös CV:si.

Kairest Oy on valtakunnallinen henkilöstövuokrausta harjoittava yhtiö.

Olemme toimineet vuodesta 1991 lähtien palvelualoilla. Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin, autamme rekrytoinneissa sekä välitämme työntekijöitä eri pituisiin toimeksiantoihin.Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia hyvissä asiakasyrityksissämme.

Web-osoite: http://www.kairest.fi Työnantaja: Kairest Oy Sijainti: 06100 PORVOO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja arkisin klo 8-16 numeroista 0400 780280 / 0400 818239 sekä (tomi.backanda@kairest.fi) Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06100 PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 184 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

213 000 € 31 %

Liikevoitto-%

7 % 40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelutiskimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo , osoitteessa 06100 PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa