Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Asiakkaalleemme Saariselän alueelle a'la carte -taitoista kokkia tulevaan talvisesonkiin. Tehtävässä vaaditaan nuorekasta, reipasta ja nöyrää työotetta keittössä sekä palavaa intohimoa ruoanlaittoon. Palkattavalla henkilöllä tulee olla kokin tai vastaavan koulutus ja/tai riittävä työkokemus. Edellytämme valittavalta lisäksi -Hygieniapassia -Voimassa olevaa salmonellatodistusta -Hyvää suomenkielen taitoa Majoitus järjestyy. Hae paikkaa ositteessa; www.kairest.fi Kairest ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Inari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99830 - Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus