Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Lappeenranta

Kesätyöntekijä, pk-rahoituksen asiakaspalvelu - kauppatieteiden tai liiketalouden opiskelija

Finnvera

Kuopio

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Asiakkaalleemme Saariselän alueelle a'la carte -taitoista kokkia tulevaan talvisesonkiin. Tehtävässä vaaditaan nuorekasta, reipasta ja nöyrää työotetta keittössä sekä palavaa intohimoa ruoanlaittoon. Palkattavalla henkilöllä tulee olla kokin tai vastaavan koulutus ja/tai riittävä työkokemus. Edellytämme valittavalta lisäksi -Hygieniapassia -Voimassa olevaa salmonellatodistusta -Hyvää suomenkielen taitoa Majoitus järjestyy. Hae paikkaa ositteessa; www.kairest.fi Kairest ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Inari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus