Duunitori suosittelee
Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kokki, ravintola Stateriaan, Kalasatamaan Tehtäväkuvaus: Kerro meille miten Sinä rakentaisit Päivän Parhaita Hetkiä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja leijonatiimin jäsenille Helsingin henkilöstöravintolassamme, osoitteessa Työpajankatu 13,Tilastokeskus Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen mielenkiintoisessa toimintaympäristössä, työpaikan Helsingin keskustan lähialueella sekä loistavat työkaverit. Työyhteisössämme pääset hyödyntämään taitojasi laaja-alaisesti ja kehittämään sekä itseäsi että työpaikkaasi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00580 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus