Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hyvälle Asiakkaallemme OULUUN Grillityöntekijää/grillikokkia. Edellytämme kokemusta grilliannosten valmistuksesta/keittiötyöskentelystä selä aktiivista ja reipasta työotetta, kassan käytön tuntemus plussaa mutta opetetaan! Työsuhde kokoaikainen ja alkaa heti kun sopiva työntekijä ilmaantuu. Hae paikkaa osoitteessa www.kairest.fi kohdassa ilmoittaudu työnhakijaksi. Ja soita 0400796311 Kairest Oy on luotettava ja osaava henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja yritysten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kairest Oy Y-tunnus 0905994-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Grillityöntekijä/Grillikokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kairest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90240 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa