Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme perjantaihin 31.10.2016 klo 15.00 mennessä
työterveyslääkäriä ja yleislääkäriä. Työterveyslääkäri toimii työterveyshuollon ammattihenkilönä, vastaten työnantajien ja yritysten työterveyshuollosta. Yleislääkäri toimii työterveyshuollon sairaanhoidossa. Toimipiste sijaitsee Kajaanissa.

Yleislääkärin tehtäviin kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Työterveyslääkärin tehtäviin kelpoisuusehtona on työterveyshuollon erikoislääkärin tai työterveyshuoltoon erikoistumisesta kiinnostunut laillistettu lääkäri.

Arvostamme työterveyshuollon kokemusta sekä työterveyshuollon pätevöitymiskoulutusta.

Palkkaus noudattelee kunnallista lääkäreiden virka- ja työehtosopimusta, koeaika 4 kk.

Valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Kainuun Työterveys on Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän liikelaitos, joka on perustettu vuonna 2007. Olemme yhtiöittämässä toiminnan ja vuoden alusta aloitamme Kainuunmeren Työterveyshuolto Oy:nä. Omistajina on kuntasektori. Hoidamme n. 13 000 työntekijän työterveyshuollon. Työyhteisöömme kuuluu n. 53 työntekijää, jotka työskentelevät seitsemässä eri toimipisteessä. Toimintamme perustuu hyvään työterveyshuoltokäytäntöön ja tavoitteemme on tuottaa työkykyä arkeen.

Olemme savuton työpaikka.

Web-osoite: http://sote.kainuu.fi Työnantaja: Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Lisätietoja antaa vastaava työterveyslääkäri Satu Suorsa-Peltonen, keskiviikkoisin ja torstaisin, p. 044 7974 384, satu.suorsa-peltonen@kainuu.fi ja vt. toimitusjohtaja Eija Alatalo p. 044 7970 603, eija.alatalo@kainuu.fi. Hakemukset: http://rekry.kainuu.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyslääkäri ja yleislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa