Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Luottopäällikkö, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme perjantaihin 31.10.2016 klo 15.00 mennessä työterveyslääkäriä ja yleislääkäriä. Työterveyslääkäri toimii työterveyshuollon ammattihenkilönä, vastaten työnantajien ja yritysten työterveyshuollosta. Yleislääkäri toimii työterveyshuollon sairaanhoidossa. Toimipiste sijaitsee Kajaanissa. Yleislääkärin tehtäviin kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Työterveyslääkärin tehtäviin kelpoisuusehtona on työterveyshuollon erikoislääkärin tai työterveyshuoltoon erikoistumisesta kiinnostunut laillistettu lääkäri. Arvostamme työterveyshuollon kokemusta sekä työterveyshuollon pätevöitymiskoulutusta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kajaani lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyslääkäri ja yleislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus