Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme perjantaihin 31.10.2016 klo 15.00 mennessä työterveyslääkäriä ja yleislääkäriä. Työterveyslääkäri toimii työterveyshuollon ammattihenkilönä, vastaten työnantajien ja yritysten työterveyshuollosta. Yleislääkäri toimii työterveyshuollon sairaanhoidossa. Toimipiste sijaitsee Kajaanissa. Yleislääkärin tehtäviin kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Työterveyslääkärin tehtäviin kelpoisuusehtona on työterveyshuollon erikoislääkärin tai työterveyshuoltoon erikoistumisesta kiinnostunut laillistettu lääkäri. Arvostamme työterveyshuollon kokemusta sekä työterveyshuollon pätevöitymiskoulutusta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Kajaani lääkärit Kajaani .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyslääkäri ja yleislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus