Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää aikuissosiaalipalveluihin Suomussalmen perhekeskukseen. Aikuissosiaalipalvelujen tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijän lisäksi sosiaaliohjaaja, kaksi toimistosihteeriä, toimeentulotukisihteeri sekä kaksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointi, asiakas- ja aktivointisuunnitelmien laatiminen, kuntouttavan työtoiminnan sopimukset, harkinnanvaraisen ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä asiakasta koskevien sosiaalisten selvitysten ja lausuntojen laatiminen. Tehtäviin kuuluu sosiaalityöntekijän tehtävät Hyrynsalmen sosiaalitoimistossa sosiaaliohjaajan työparina sovittavina päivinä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005, 3 §) ja sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 7 §) mukainen pätevyys. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, virka voidaan täyttää vuoden määräajaksi henkilöllä, joka on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 12 §) mukaisesti suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Arvostamme kokemusta aikuissosiaalityöstä, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä ja verkostoissa. Virkaan valittavalta edellytetään tutkivaa työotetta sekä kykyä kehittää omaa työtä.

Ajokortti on välttämätön.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://sote.kainuu.fi Työnantaja: Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Sijainti: 89600 SUOMUSSALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Kristiina Anttonen, kristiina.anttonen@kainuu.fi, p. 044 716 7036, vastuualuepäällikkö Päivi Ahola-Anttonen, paivi.ahola-anttonen@kainuu.fi, p. 044 710 1792. Hakemukset: http://rekry.kainuu.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 89600 SUOMUSSALMI

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 89600 - Suomussalmi , osoitteessa 89600 SUOMUSSALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa