Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sosiaalityöntekijää aikuissosiaalipalveluihin Suomussalmen perhekeskukseen. Aikuissosiaalipalvelujen tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijän lisäksi sosiaaliohjaaja, kaksi toimistosihteeriä, toimeentulotukisihteeri sekä kaksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajaa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointi, asiakas- ja aktivointisuunnitelmien laatiminen, kuntouttavan työtoiminnan sopimukset, harkinnanvaraisen ja ehkäisevän toimeentulotuen päätökset sekä asiakasta koskevien sosiaalisten selvitysten ja lausuntojen laatiminen. Tehtäviin kuuluu sosiaalityöntekijän tehtävät Hyrynsalmen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Suomussalmi sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Suomussalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus