Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sosiaaliohjaajan tehtäväalueena kehitysvammaisten erityishuoltolain ja Omaishoidon tuen lain mukaisten hakemusten käsittely, päätöksenteko ja palvelusuunnitelmat. Viranhoitotehtävään kuuluvat myös asiakkaiden ohjaus, neuvonta ja palvelutarpeen arviointi. Työpiste sijaitsee Kajaanissa. Kelpoisuusehtona soveltuva sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto tai muu vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti on välttämätön. Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kajaani hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Kajaani musiikki- ja viihdealan tehtävät Kajaani sosiaalityö Kajaani lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus