Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sosiaaliohjaajan tehtäväalueena kehitysvammaisten erityishuoltolain ja Omaishoidon tuen lain mukaisten hakemusten käsittely, päätöksenteko ja palvelusuunnitelmat. Viranhoitotehtävään kuuluvat myös asiakkaiden ohjaus, neuvonta ja palvelutarpeen arviointi. Työpiste sijaitsee Kajaanissa.

Kelpoisuusehtona soveltuva sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto tai muu vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti on välttämätön.

Arvostamme aktiivista työotetta, yhteistyötaitoja ja joustavuutta. Eduksi katsotaan kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain ja omaishoidon tuesta annetun lain tuntemus. Työkokemus vammaisten tai kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä katsotaan myös eduksi.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän vahvistaman työn vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.12.2016. Koeaika 6 kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://sote.kainuu.fi Työnantaja: Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Eija Suorsa p. 0400 197 235, eija.suorsa@kainuu.fi. Tiedustelut puhelimitse pe 7.10.2016, ke 12.10.2016, pe 14.10.2016 ja ke 19.10.2016 klo 10 - 11 välisenä aikana. Hakemukset: http://rekry.kainuu.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa