Duunitori suosittelee
eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sairaanhoitajan vakituinen tehtävä sisäisenä sijaisena aikuisten mielenterveyspalveluissa osastolla 12. Tehtäviin kuuluu tapauskohtainen työryhmätyöskentely tarpeenmukaisen hoitomallin mukaisesti.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus, sairaanhoitajan tutkinto, mielenterveystyöhön suuntautuminen.

Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sitoutumista kehittää omaa ammattitaitoaan ja työyksiköiden toimintaa.
Arvostamme vastuullista asennetta, joustavuutta ja hyvää muutoksensietokykyä. Valinnassamme painotamme sopivuutta tehtävään.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://sote.kainuu.fi Työnantaja: Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Sijainti: 87300 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa koordinoiva osastonhoitaja Kaisa-Johanna Kemppainen p. 044 797 4394, kaisa-johanna.kemppainen@kainuu.fi ja apulaisosastonhoitaja Jarmo Rautiainen p. 044 797 0817, jarmo.rautiainen@kainuu.fi. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87300 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87300 - Kajaani , osoitteessa 87300 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa