Duunitori suosittelee
LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

19.9.2016 päättynyttä hakua jatketaan 11.11.2016 asti. Aikaisemmat hakemukset otetaan uudessa haussa huomioon.

Röntgenhoitajan tehtävät Kainuun soten radiologian toimipisteessä Kainuun keskussairaalassa. Olemme monipuolinen työyhteisö, jossa tehdään mm. magneetti-, tietokonetomografia, mammografia- ja ultraäänitutkimuksia sekä koronaari- ja konventionaalisia angiografiatutkimuksia. Tulevaisuudessa on mahdollisuus työskennellä myös isotooppilaboratorion spect-tt-tutkimushuoneessa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994), 5§ mukainen pätevyys. Opiskelijat, joiden opinnot päättyvät v.2016 lopulla, huomioidaan valinnassa.

Arvostamme aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja yhteistyötaitoja. Työ edellyttää sopeutumista kolmivuorotyöhön ja perehdytyksen jälkeen tavoitteena työskentely mahdollisimman monella modaliteetilla, myös angiografioissa.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja Kainuun sosiaali-ja terveydenhuollon kuntayhtymän vahvistaman työn vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.12.2016. Koeaika 4 kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://sote.kainuu.fi Työnantaja: Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Sijainti: 87300 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa osastonhoitaja Ritva Vasala puh. 044 797 0659, s-posti: ritva.vasala@kainuu.fi. Hakemukset: http://rekry.kainuu.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87300 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Röntgenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87300 - Kajaani , osoitteessa 87300 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa