Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Apuvälineiden ja fysioterapian laitteiden tarkastus-, huolto- ja korjaustyöt, vuokrattujen sote-tilojen laite- ja irtaimistohuolto sekä käyttäjäpalvelut. Kelpoisuusehtona tehtävään soveltuva perustutkinto tai ammatillinen tutkinto sekä alan työkokemusta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, palvelualttiutta, joustavuutta ja matkustusvalmiutta. Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka -ja työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen, työ alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kajaani ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kajaani koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kajaani .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa