Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Apuvälineiden ja fysioterapian laitteiden tarkastus-, huolto- ja korjaustyöt, vuokrattujen sote-tilojen laite- ja irtaimistohuolto sekä käyttäjäpalvelut.

Kelpoisuusehtona tehtävään soveltuva perustutkinto tai ammatillinen tutkinto sekä alan työkokemusta.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, palvelualttiutta, joustavuutta ja matkustusvalmiutta.

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka -ja työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen, työ alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kuntayhtymä tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Sote-kuntayhtymä tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kuntayhtymä työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://sote.kainuu.fi Työnantaja: Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomekaanikko/tiimin vetäjä Martti Piippo p. 044 710 1341, martti.piippo@kainuu.fi tai sairaalainsinööri Pentti Keränen p. 050 515 6080, pentti.keranen@kainuu.fi. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa