Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Paltamossa aloittaa nuorten pakolaisten tukiasumisyksikkö. Haemme ohjaajaa nuorten pakolaisten kanssa tehtävään työhön Ohjaajan työhön sopii sosionomin tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä. Ohjaajat tukevat nuorten kotoutumista, opiskelua ja asumista. Valittavilta henkilöiltä toivomme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoa, tiimityötaitoja ja halua työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Palkkaus yksityisen opetusalan sopimuksen mukainen. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Paltamo musiikki- ja viihdealan tehtävät Paltamo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun Opisto Oy Y-tunnus 0188756-3 Toimiala Kansanopistot, kansalaisopistot, työväenopistot yms. Rinnakkaistoiminimet Kainuun Elias Lönnrot -reitit, Mieslahden opisto, Mieslahti Institute

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorten ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun Opisto Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Paltamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus