Duunitori suosittelee
Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme espanjan kielen opettajaa valinnaisaineena olevalle espanjan kielen kurssille 2.12.2016 saakka. Viikko-opetustunteja on 3 ja opetustunnit ovat keskiviikkoisin iltapäivällä. Opetus alkaa heti, kun löydämme sinut!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Paltamo kielenopettajat Paltamo opettajat, lehtorit, professorit kielenopettajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun Opisto Oy Y-tunnus 0188756-3 Toimiala Kansanopistot, kansalaisopistot, työväenopistot yms. Rinnakkaistoiminimet Kainuun Elias Lönnrot -reitit, Mieslahden opisto, Mieslahti Institute

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu kieltenopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun Opisto Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Paltamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus