Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ SEKÄ OSA-AIKAINEN HANKESIHTEERI Kainuun Etu Oy on Kainuun kuntien omistama maakunnallinen elinkeinotoiminnan kehittämisyhtiö. Tehtävänämme on tukea Kainuun elinkeinorakenteen kehitystä sekä auttaa maakuntamme yrityksiä liiketoimintaosaamisen, kilpailukyvyn, kansainvälistymisen, kasvun ja yhteistyön kehittämisessä sekä kehittää avainklustereita ja niiden toimintaedellytyksiä. Kainuun Etu Oy on jättänyt arvioitavaksi rahoitushakemuksen "Uutta vetovoimaa Ukkohalla-Paljakka alueen matkailun kehittämiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kajaani hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun Etu Oy Y-tunnus 0784050-4 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö ja hankesihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun Etu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus