Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus


Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Kainuun ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 15.11.2016. Päättyy 31.12.2018.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Viestintäasiantuntija suunnittelee ja toteuttaa ELY-keskuksen sisäistä ja ulkoista viestintää sekä tukee asiantuntijana TE-toimiston viestintää.

Tehtävän sijoituspaikka on Kajaani.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotetaan soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta viestintätehtävistä ja nykyaikaisten viestintätekniikoiden käytöstä, asiakaslähtöistä toimintatapaa, erinomaista kirjallista ja suullista esitystaitoa, sujuvaa englanninkielen taitoa sekä organisointi-, koordinointi- ja yhteistyökykyä. Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy ELY-keskuksen käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on tasolla 9 (3012,83 €/kk) minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaisen suoriutumisen mukaista palkanosaa 5 – 45 %. Henkilökohtaisen palkanosan maksamiseen sovelletaan palkkausta koskevan virkaehtosopimuksen siirtymäkautta koskevia säännöksiä.
Työnantaja: Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Jaana Korhonen
Johtaja
Puhelin: 0295 023 560
Sähköposti: jaana.korhonen@ ely-keskus.fi

Outi Pitkänen
Johtava asiantuntija
Puhelin: 0295 023 579
Sähköposti: outi.k.pitkanen@ ely-keskus.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eb1fc427-fb82-4e66-a4e4-cf42f12f45ee Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Y-tunnus 2296962-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viestintäasiantuntija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa