Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan autoalan tuntemusta omaavia ja/tai autonasentajan koulutuksen suorittaneita, ATK-taitoisia omatoimiseen työhön pystyviä henkilöitä autopurkaamoalan työtehtäviin. Tehtävinä mm myynti, varastointi, kuljetukset, autopurkaminen, pyöräkoneella ajaminen sekä tuulilasiasennukset. Henkilöillä tulee olla vähintään kuorma-auton ajoon oikeuttava ajokortti sekä kuljetusalan ammattipätevyydet. Ota välittömästi yhteyttä Ilpo Mannelin p. 0405481467 - työt alkavat heti!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kajaani talonrakennus Kajaani raskas tavaraliikenne Kajaani kuljetus, logistiikka ja liikenne talonrakennus raskas tavaraliikenne Kajaani .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kainuun Auto ja Varaosa Oy Y-tunnus 0185335-5 Toimiala Jätteen ja romun tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonpurkaja/kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Kainuun Auto - ja Varaosa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa