Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Keittiöpäällikkö, O'Learys Bakers, Helsinki

O'Learys / co Restel

Helsinki

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lounas-Grilli ja kahvilayrittäjäksi! Haemme jatkajaa hyvin toimivalle grilli- ja kahvilayritykselle. Vilkkaassa kylätaajamassa, toistakymmentä vuotta samalla toimijalla ollut Grilli -Kahvio 16 sisäpaikkaa, ja kesäterassi, lounas arkisin, perinteisiä grilliannoksia, keskiolutoikeudet, veikkaus, toto-piste, RAY:n peliautomaatti, kioski myynti. Alueen ainoa lounaspaikka. Kahdelle reippaalle yrittäjälle kehittämiskohde ja työpaikka. . Kuvia kohteesta facebook, Ollin Grilli ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Ollin Grilli ja Kahvikioski T:mi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus