Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Lounas-Grilli ja kahvilayrittäjäksi!

Haemme jatkajaa hyvin toimivalle grilli- ja kahvilayritykselle.

Vilkkaassa kylätaajamassa, toistakymmentä vuotta samalla toimijalla ollut Grilli -Kahvio
16 sisäpaikkaa, ja kesäterassi, lounas arkisin, perinteisiä grilliannoksia, keskiolutoikeudet, veikkaus, toto-piste, RAY:n peliautomaatti, kioski myynti.

Alueen ainoa lounaspaikka. Kahdelle reippaalle yrittäjälle kehittämiskohde ja työpaikka. . Kuvia kohteesta facebook, Ollin Grilli ja kahvikioski.

Paikka tarjoaa hyvän mahdollisuuden reippaalle yrittäjälle tai yrittäjäparille. Toimintaa on mahdollista edelleen kehittää.

Tarkemmat tiedot numerosta 0400 505 887/ Kristian Lindqvist

Työnantaja: Ollin Grilli ja Kahvikioski T:mi Sijainti: Vanha Tampereentie, 21350 ILMARINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sop.muk. Yhteystiedot: Kristian Lindqvist 0400 505 887, kristian.lindqvist@kiinteistoetappi.fi Hakemukset: kristian.lindqvist@kiinteistoetappi.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanha Tampereentie, 21350 ILMARINEN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Ollin Grilli ja Kahvikioski T:mi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Vanha Tampereentie, 21350 ILMARINEN .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa