Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lounas-Grilli ja kahvilayrittäjäksi! Haemme jatkajaa hyvin toimivalle grilli- ja kahvilayritykselle. Vilkkaassa kylätaajamassa, toistakymmentä vuotta samalla toimijalla ollut Grilli -Kahvio 16 sisäpaikkaa, ja kesäterassi, lounas arkisin, perinteisiä grilliannoksia, keskiolutoikeudet, veikkaus, toto-piste, RAY:n peliautomaatti, kioski myynti. Alueen ainoa lounaspaikka. Kahdelle reippaalle yrittäjälle kehittämiskohde ja työpaikka. . Kuvia kohteesta facebook, Ollin Grilli ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Ollin Grilli ja Kahvikioski T:mi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus