Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lounas-Grilli ja kahvilayrittäjäksi! Haemme jatkajaa hyvin toimivalle grilli- ja kahvilayritykselle. Vilkkaassa kylätaajamassa, toistakymmentä vuotta samalla toimijalla ollut Grilli -Kahvio 16 sisäpaikkaa, ja kesäterassi, lounas arkisin, perinteisiä grilliannoksia, keskiolutoikeudet, veikkaus, toto-piste, RAY:n peliautomaatti, kioski myynti. Alueen ainoa lounaspaikka. Kahdelle reippaalle yrittäjälle kehittämiskohde ja työpaikka. . Kuvia kohteesta facebook, Ollin Grilli ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Ollin Grilli ja Kahvikioski T:mi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa