Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Kassataitoinen kahvilatyöntekijä, asiakaspalvelu- ja kahvilatyöhön. Ruuanvalmistus- ja leivontatehtävät, ohjeiden mukaan. Tehtävä sisältää myös siivousta, tiskausta ja päivittäistä puhtaanapitoa.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä

Työnantaja: T:mi Konekorjaamo S. Aaltonen Sijainti: Ruhalansivu 21, 34600 RUOVESI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Päivi Mäkinen, 0407182664, paivi.hannele@hotmail.com Hakemukset: Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla paivi.hannele@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ruhalansivu 21, 34600 RUOVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut T:mi Konekorjaamo S. Aaltonen. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ruovesi , osoitteessa Ruhalansivu 21, 34600 RUOVESI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa