Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tapaatko mielelläsi uusia ihmisiä? Oletko palveluhenkinen ja myyntityöhön suuntautunut? Wayne's Coffee etsii jatkuvasti lisää työntekijöitä, jotka osaavat tervehtiä asiakkaita lämpimällä hymyllä ja tehdä heidän olonsa mukavaksi. Osana Wayne's Coffee -tiimiä tehtävänäsi on tarjota kasvot Wayne's Coffee -kahviloille. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että suhtaudut intohimoisesti kahvilatyöhön, olet positiivinen ja palveluhenkinen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Lauttasaari() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Lauttasaaren kahvila Oy. Kyseessä on 4-5 -vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa