Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Leipomo Seppo Varpenius Ky on 28 vuotta alalla toiminut perheyritys, jonka käsintehtyjä tuoreita tuotteita myydään Kouvolan alueen kahviloissa. Kahvila Naapantuura sijaitsee Kouvolan keskustassa ja Veturissa sekä Kausalassa, jossa on myös leipomo. Cafe Sepostopol on Kouvolassa. Haemme joukkoomme iloista asiakaspalvelun ammattilaista esimiestehtäviin. Tehtävänäsi on vastata neljän kahvilan tuloksesta ja henkilöstöstä. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kouvola ravintola-alan asiakaspalvelu Kouvola ravintola-alan asiakaspalvelu Kouvola ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Kouvola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Leipomo Seppo Varpenius Ky. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus