Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työllistä itsesi, myynnissä pieni lounaskahvila Kalevan alueella. Valmis paketti, mikä työllistää yhden ihmisen. Paikalla on hyvä maine ja paljon vakiasiakkaita. Asiakaspaikkoja 25 ja lisäksi terassipaikat sään salliessa. Ei mahdolisuutta sijoittaa rasvakeitintä eikä pizzauunia. Yhteydenotot klo 17.00 jälkeen tai sähköpostilla.

Työnantaja: Mansen Maukas Sijainti: 33540 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Laura Jokinen, 0405068096, vesa.laura@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33540 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä-yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Mansen Maukas. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33540 - Tampere , osoitteessa 33540 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa