Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Työllistä itsesi, myynnissä pieni lounaskahvila Kalevan alueella. Valmis paketti, mikä työllistää yhden ihmisen. Paikalla on hyvä maine ja paljon vakiasiakkaita. Asiakaspaikkoja 25 ja lisäksi terassipaikat sään salliessa. Ei mahdolisuutta sijoittaa rasvakeitintä eikä pizzauunia. Yhteydenotot klo 17.00 jälkeen tai sähköpostilla.

Työnantaja: Mansen Maukas Sijainti: 33540 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Laura Jokinen, 0405068096, vesa.laura@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33540 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä-yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Mansen Maukas. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33540 - Tampere , osoitteessa 33540 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus