Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Söderkullaan, Sipoossa, uudistuneeseen lounaskahvilaan yhtä kokoaikaista kahvilantyöntekijää. (Cafisto S-Market) Sinulla on hygienia ja anniskelupassi/vastaavan hoitajan pätevyys (A-oikeudet Cafistossa). Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen ja asiapaspalveluhenkinen. Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja kykenet tarvittaessa asiakaspalveluun myös ruotsiksi, muu kielitaito plussaa. Etsimme myös osa-aika työntekijöitä samoilla vaatimuksilla kuin kokoaikatyöntekijällä. Ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyntialan tehtävät Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Södis-Wine and Tapas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus