Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Söderkullaan, Sipoossa, uudistuneeseen lounaskahvilaan yhtä kokoaikaista kahvilantyöntekijää. (Cafisto S-Market) Sinulla on hygienia ja anniskelupassi/vastaavan hoitajan pätevyys (A-oikeudet Cafistossa). Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen ja asiapaspalveluhenkinen. Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja kykenet tarvittaessa asiakaspalveluun myös ruotsiksi, muu kielitaito plussaa. Etsimme myös osa-aika työntekijöitä samoilla vaatimuksilla kuin kokoaikatyöntekijällä. Ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyntialan tehtävät Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Södis-Wine and Tapas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa