Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme viikonloppu- ja tuuraustyöntekijää. Tehtäviisi kuuluvat kaikki kahvilan työt mm. grilliruokien valmistus, hyllyjen täytöt ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kassatyöskentely, sekä tietenkin asiakaspalvelu. Mikäli olet iloinen energiapakkaus, jolla ei mene sormi suuhun ja sinulla on hygienia- sekä anniskelupassi, laitappa rohkeasti hakemusta tulemaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pöytyä myyntialan tehtävät Pöytyä ravintola-alan asiakaspalvelu Pöytyä myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut AL Works. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pöytyä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus