Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme viikonloppu- ja tuuraustyöntekijää. Tehtäviisi kuuluvat kaikki kahvilan työt mm. grilliruokien valmistus, hyllyjen täytöt ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen, kassatyöskentely, sekä tietenkin asiakaspalvelu. Mikäli olet iloinen energiapakkaus, jolla ei mene sormi suuhun ja sinulla on hygienia- sekä anniskelupassi, laitappa rohkeasti hakemusta tulemaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pöytyä myyntialan tehtävät Pöytyä ravintola-alan asiakaspalvelu Pöytyä myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut AL Works. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pöytyä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus