Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kassatyöntekijä/leipuri
Haetaan reipasta ja palveluhenkistä myyjää/leipuria liikenneasemalle. Työtehtäviisi kuuluu kaikki liikenneasemalla esiintyvät työt: Leipominen, asiakaspalvelu, kassatyöskentely , veikkauskone, kahvila, sämpylä- ja pullavitriinin hoito, autonvuokraus, siivous ja hyllyttäminen. Viikkotyöaika on 10 h/vko + kesä/talvi- ja sairaslomien tuuraukset. Työaika painottuu viikonloppu ja pyhäpäivä aamuihin.
Odotamme sinulta:

- Innostuneisuutta ja taitoa pullan valmistukseen
- Positiivistä asennetta ja innostuneisuutta asiakaspalveluun
- Ripeää ja reipasta otetta työhön
- Joustavuutta
- Oma-aloitteisuutta

Työnantaja: Tommi Eklund Ky Sijainti: Kiltatie 2, 45740 KUUSANKOSKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan työntekijän löydyttyä Yhteystiedot: Tommi Eklund, 0505598875, neste.kiltatie@elisanet.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiltatie 2, 45740 KUUSANKOSKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Tommi Eklund Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Kiltatie 2, 45740 KUUSANKOSKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa