Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kassatyöntekijä/leipuri Haetaan reipasta ja palveluhenkistä myyjää/leipuria liikenneasemalle. Työtehtäviisi kuuluu kaikki liikenneasemalla esiintyvät työt: Leipominen, asiakaspalvelu, kassatyöskentely , veikkauskone, kahvila, sämpylä- ja pullavitriinin hoito, autonvuokraus, siivous ja hyllyttäminen. Viikkotyöaika on 10 h/vko + kesä/talvi- ja sairaslomien tuuraukset. Työaika painottuu viikonloppu ja pyhäpäivä aamuihin. Odotamme sinulta: - Innostuneisuutta ja taitoa pullan valmistukseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyntialan tehtävät Kouvola ravintola-alan asiakaspalvelu Kouvola myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Tommi Eklund Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus